Nu inschrijven: het Scheldesymposium 2015

Op donderdag 26 november 2015 organiseert de VNSC haar jaarlijkse Scheldesymposium. Dit jaar draait alles rond participatie: het symposium wordt een platform voor de stakeholders.

Thema van het Scheldesymposium 2015 is Het Schelde-estuarium morgen: gedragen visie, gedeelde actie. Samenwerking betekent concrete kansen voor het beleid en beheer in het Schelde-estuarium. Daarom komt de Schelderaad aan het woord. En we geven ook een forum aan de stakeholders zelf. Zij komen vertellen over hun ervaringen in de Begeleidingscommissie Capaciteitsstudie. Verder luisteren we ook naar de mening van een onafhankelijk participatie-expert.

Snel zijn is de boodschap

Het volledige programma vindt u op de website van de VNSC. Wilt u op de hoogte blijven van alle thema’s die aan bod komen tijdens het symposium? Word dan lid van de LinkedIn-groep Scheldesymposium 2015. Daar kunt u de updates op de voet volgen.

U kunt zich nu al inschrijven met het handige onlineformulier. Stel het niet uit, want de plaatsen zijn beperkt.

Praktisch

Wanneer?

Donderdag 26 november 2015, van 9 tot 14 uur

Waar?

Art Nouveau Zaal
Hopland 2
B-2000 Antwerpen

Deelname is gratis.
Koffiepauze en netwerklunch zijn inbegrepen in de deelname.

Inschrijven?

Meld u snel online aan!