VLIZ-webinar: virtuele strandwandeling met zomerse zeeweetjes

De eerste VLIZ-webinar is nog maar net achter de rug, en hier volgt al de aankondiging voor een volgende editie! Op woensdag 24 juni (20:00-20:45) kan je weer mee op stap naar het strand met Jan Seys, marien bioloog en woordvoerder bij het Vlaams Instituut voor de Zee.

Tijdens een virtuele strandwandeling heeft hij het over de wetenschap achter enkele typisch zomerse verschijnselen en aanspoelsels aan de Vlaamse kust. Je krijgt ook de kans om hem jouw prangende vragen voor te leggen. Blokkeer alvast woensdagavond 27 juni in jouw agenda. Inschrijven voor deze sessie zal mogelijk zijn vanaf half juni. Hou hiervoor onze website en sociale media in de gaten.

Heb je de eerste VLIZ-webinar gemist, waarin Jan Seys enkele markante strandvondsten en mooie lentefenomenen aanbrengt? Herbekijk deze via het YouTube-kanaal van VLIZ.

Link: www.vliz.be/nl/event/2020-vliz-webinar-virtuele-strandwandeling-met-zeeweetjes-zomer