World Water Works 2016 in Antwerpen

De tweede editie van het waterbouwkundig congres en bijhorende vakbeurs gaat door op 23 en 24 maart 2016 in Antwerp Expo. Aan bod komen duurzame oplossingen voor mondiale problemen zoals een stijgende zeespiegel, steeds groter wordende schepen, de druk op de toegankelijkheid van havens, vaarwegen en infrastructurele voorzieningen. Op World Water Works komen wetenschap, praktijk en trends samen.

De eerste editie van dit evenement in 2014 op Neeltje Jans (Nederland) heette nog “Bouwen in water”. Maar gezien het sterk internationale programma werd de titel aangepast naar “World Water Works, international conference and exhibition”.

Lees meer over het programma van het congres en de exposanten op de beurs, alsook over hoe deel te nemen, op de website www.worldwaterworks.nl