De Grote Rede nr.51

De Grote Rede is het informatieblad over kust en zee voor de regio Vlaanderen en omstreken. Met drie grote bijdragen en negen vaste rubrieken biedt De Grote Rede zijn lezers een gevarieerde, maar objectieve kijk op de actuele kennis over de kust, zee en oceaan en geeft het uitleg bij het gevoerde onderzoek en beleid.

De nieuwe Grote Rede is er! Met hoofdartikels over het nieuwe Marien Ruimtelijk Plan 2020-2026, onderzoek naar de geschiedenis op zee aan de hand van 18de-eeuwse boorddocumenten en de ongemakkelijke waarheid over pijn bij vissen.

Daarnaast bevat dit nummer extra bijdragen over aanspoelende perkamentkokerwormen, ‘meivissen’ terug van weggeweest, strandschelpen in kleuren en formaten, jachthavens aan zee, schadelijke stoffen in sigaretpeuken, en nog veel meer.

>> Lees de Grote Rede 51 digitaal