Opruimactie Galgeschoor geannuleerd

We laten je via deze weg weten dat de opruimactie Galgeschoor van zaterdag 14 maart geannuleerd is om de verdere verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan.

Als Havenbedrijf is het onze verantwoordelijkheid om actief mee te werken aan het vermijden van de verdere verspreiding van het COVID-19 virus. Tegelijkertijd werken we met man en macht aan het operationeel houden van onze haven. Daarom annuleren we alle activiteiten en evenementen die niet noodzakelijk zijn om de business continuity van de haven te garanderen. We focussen ons nu op onze kerntaken.

We bedanken je voor je betrokkenheid, en organiseren een nieuwe Port Clean-up opruimactie in september in kader van de World Cleanup Day. Van zodra we meer weten, brengen we je op de hoogte via e-mail. Je kan ook steeds terecht op onze website voor het laatste nieuws over onze evenementen.

Bedankt voor je begrip,
Port of Antwerp