Versterking dijken in Zeeland voor dit jaar afgerond

foto zeeweringen.nlMiddelburg, 15 november 2011 – Het Projectbureau Zeeweringen heeft het werk aan de Zeeuwse dijken voor dit jaar grotendeels afgerond. Het projectbureau versterkte de steenbekleding van zeven Zeeuwse dijktrajecten over een lengte van totaal 25 kilometer. Dat gebeurde bij het Gat van Westkapelle en in de gemeenten Schouwen-Duiveland, Tholen en Borsele.

Momenteel vinden op een aantal dijktrajecten nog afrondende werkzaamheden plaats, zoals het plaatsen van trappen voor zwemmers of het ontmantelen van de depots. In sommige gevallen gelden daarom nog afsluitingen en omleidingsroutes.

Volgend jaar pakt het projectbureau weer zeven dijkgebieden aan. Voor Walcheren is de Oostelijke Sloehavendam in Vlissingen de enige.

Meer info op www.zeeweringen.nl