Galloways laten zich nog eens zien

Galgeschoor, 16 januari 2011 – Na hen maandenlang niet gezien te hebben, trok Georges Hofer met hoogwater naar het Galgeschoor op zoek naar onze Galloways.

Op de middag naar het GS getrokken op zoek naar ons grof wild; HW 12.22 h dus ze hadden een beperkt gebied om niet met hun poten in het water te staan.

En zodoende, na twee uren rondwandelen op de dijk, het was prachtig weer en dus echt genieten van wat het GS allemaal te bieden heeft, kreeg ik onze verloren zonen te zien.

Op zeker moment, ter hoogte van het lichtsignaal as DGD, maar helemaal aan de Scheldekant kwamen ze uit het riet. Direct kregen ze mij in de gaten, zeer argwanend. Van boven op de dijk heb ik vlug drie foto’s kunnen maken, maar als ik de dijk naar beneden liep, vertrokken ze weer, zo van, komt die naar hier, dan maar vlug het riet in.

Zover dat ik heb kunnen zien verkeren ze in blakende gezondheid; geen van de drie mankte.

{literal} {/literal}