Drukbezochte vogelkijkhut

Groot Buitenschoor, 10 juni 2012 – Sinds 2008 beschikt het Groot Buitenschoor over wat we een multifunctionele kijkhut zouden kunnen noemen.

Naast het daadwerkelijke gebruik als vogelkijkhut, vervult onze kijkhut ook nog talrijke andere functies. Een kort overzicht: opvangtehuis voor illegalen die hopen aan de containerterminal op een boot te geraken, ter hoognodige lediging van de blaas en/of darmen, ontplooing van activiteiten die het gebruik van voorbehoedsmiddelen genoodzaken, een rustig plekje om het kruidenrekje op te roken of om zichzelf te voorzien van geesteverruimende produkten middels injectienaalden, …

Nu wordt die kijkhut de laatste tijd veel minder gebezigd omwille van regelmatige controles door oa. de SiteSecurity van BASF. En dat merken we dan weer aan de weelderige voortuin. Slordig? Nee hoor, SIteSecurity vindt dat ideaal want zo zien zij direct aan het platgetrapte gras en brandnetels of er bezoek verblijft.