Het schorren.huis

Op 28 april 2007 opende BASF zijn e.paviljoen in het voormalige laboratorium van de waterzuivering. In dit nieuwe bezoekerscentrum worden bezoekers aan de hand van een heuse tentoonstelling geïntroduceerd in de wereld van BASF en meer bepaald in het thema duurzaamheid. De ‘e’ in de naam e.paviljoen staat voor educatie, ecologie en economie. Precies de 3 elementen die BASF wil belichten in dit nieuwe bezoekerscentrum.

In het kader van een peterschapsproject beschikken wij sinds 6 januari 2013 in het e-paviljoen van BASF, over 2 lokalen die wij tot het Schorren.huis gedoopt hebben.

Hier ontvangen wij schorrenbezoekers vanaf een half uur voor het begin van een wandeling die aan het Schorren.huis vertrekt – zie onze schorrenagenda. U kan hier op een droge en moddervrije wandeling kennismaken met onze schorren.

Ook na de wandeling is het schorren.huis toegankelijk om nog wat na te praten bij een lekker drankje; wij hebben enkele zeer unieke biertjes in huis.