Wil jij de Schorrenagenda in realtime in je agenda? Scroll helemaal omlaag en klik op de “Abonneer op kalender”, kies vervolgens Google Calendar of iCalendar.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Voorjaarsbloeiers op het schor

zondag 2 april 2023 ** 10:00 12:00

In het voorjaar komt de natuur terug tot leven. Wij nemen jullie mee voor een verkenning van ons zilt grasland en zijn voorjaarsbloeiers.

Afspraak

Afspraak is om 10u aan het e-paviljoen BASF dat je vindt tegenover ingang 6 van BASF. Ingang langs de zijdeur aan de grote poort.

foto credits: Frank Wagemans

Praktisch

  • Voor deze wandeling zijn goed aanzittende rubberlaarzen verplicht. Zitten je laarzen te los? Een 2e paar kousen kan wonderen doen!
  • Kleding die tegen een spatje modder bestand is, kunnen wij aanbevelen.
  • Langs de Schelde kan zeker in de winter, de wind scherp snijden. Zorg voor goede winddichte kleding.
  • Het terrein is moeilijk te belopen en daardoor is een wandeling redelijk zwaar. Zwangere vrouwen en hartpatiënten worden sterk afgeraden om aan de excursies deel te nemen. Verder moet iedereen goed ter been zijn en gezond.
  • Door omstandigheden buiten onze wil om – storm, onvoorziene hoogwaterstand, … – is het altijd mogelijk dat de aangekondigde wandeling niet kan doorgaan. Soms kunnen wij dit enkele dagen van te voren voorzien, soms kunnen wij dit pas op het laatste moment vaststellen. Raadpleeg steeds vooraf even onze website.